Warning: A non-numeric value encountered in /home/hannuhe1/public_html/wp-includes/functions.php on line 68
Τα Μυστικά Για Την Απόκτηση Ακόμα Δυνατότερης Στύσης
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Μυστικά Για Την Απόκτηση Ακόμα Δυνατότερης Στύσης

Τα Μυστικά Για Την Απόκτηση Ακόμα Δυνατότερης Στύσης

Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ. Στην περίπτωση που το αίτιο της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι αγγειακού τύπου οι θεραπείες δεν θα πραγματοποιηθούν. Στην ανάπτυξή της εμπλέκονται τόσο οργανικοί, όσο και συναισθηματικοί παράγοντες και στην αντιμετώπισή της πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν όλες οι παράμετροι. Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή.

Η πιο κοινή ανεπιθύμητη ενέργεια μετά από τη λήψη αυτών των φαρμάκων είναι η κεφαλαλγία (πονοκέφαλος). Λιγότερο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι η πτώση της αρτηριακής πίεσης (υπόταση) και το αίσθημα βουλωμένης μύτης, τα οποία οφείλονται στην αγγειοδιαστολή. Πολύ σπάνια η λήψη των φαρμάκων μπορεί να οδηγήσει σε πριαπισμό, δηλαδή σε παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία χρήζει άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης. Ορμονικά προβλήματα όπως υψηλή προλακτίνη στο αίμα (προλακτιναιμία) ή η χαμηλή τεστοστερόνη μπορούν να προκαλέσουν διαταραχή στη στύση7.

αύξηση της στύσης

Όσο αυξάνεται ο χρόνος λήψης τους, αυξάνεται συνήθως και η ανάγκη για μεγαλύτερη δόση. Οι μεγάλες δόσεις όμως αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών με πιο συχνές την κεφαλαλγία και τη ρινική συμφόρηση. Είναι επίσης πιθανόν τα φάρμακα να μην έχουν πλέον επίδραση στη διέγερση του άνδρα, με αποτέλεσμα παρά την επίτευξη της στύσης να μην υπάρχει ενδιαφέρον για σεξ. Πολλές μελέτες όμως έχουν δείξει πως τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία λειτουργούν καλύτερα όταν συνδυάζονται με θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών. Η φυσική εξέταση από τον ιατρό μπορεί να προσφέρει χρήσιμες ενδείξεις σχετικά με διάφορα οργανικά προβλήματα. Για παράδειγμα, εάν το πέος δεν παρουσιάζει ευαισθησία στην φυσική επαφή, είναι μια ένδειξη ότι ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έχει αιτία κάποιο πρόβλημα του νευρικού συστήματος.

Διατροφή

Αυτό το υπερηχογράφημα συμβάλλει στη διάγνωση της λεγόμενης αγγειογενούς στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή της δυσλειτουργίας, η οποία οφείλεται σε πρόβλημα στα αιμοφόρα αγγεία του πέους. Το Kamagra είναι ένα φάρμακο του οποίου η https://eumeds.gr/ φόρμουλα περιορίζεται στην κιτρική σιλδεναφίλη, η οποία χρησιμοποιούταν για την θεραπεία της στηθάγχης. Από την στιγμή που αποδείχτηκε χρήσιμη για την θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, η σιλδεναφίλη χρησιμοποιείται ευρέως.

Εκτός από τα εσπεριδοειδή, η βιταμίνη C βρίσκεται επίσης στις πιπεριές, στα ροδάκινα και στο σπανάκι. Πάντως, το γενικό συμπέρασμα των επιστημόνων από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα είναι ότι όποιος αναζητά τρόπους να κάνει καλύτερο σεξ πρέπει να διασφαλίσει ότι ακολουθεί μια ισορροπημένη, ωφέλιμη για την υγεία, διατροφή. Υπάρχουν όμως και άλλες 10 λύσεις και μάλιστα φυσικές που μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα.. Αυτό είναι αναμενόμενο, κατά τον δρα Αραούγιο, διότι οι ίδιες συνθήκες που προκαλούν στένωση των αρτηριών και έτσι μειωμένη αιμάτωση της καρδιάς και του εγκεφάλου, ελαττώνουν την ροή αίματος και στο πέος – και δίχως επαρκή αιμάτωση, δεν επιτυγχάνεται καλή στύση. Το 37% όσων είχαν στυτική δυσλειτουργία διέτρεχαν τον υψηλότερο κίνδυνο για καρδιαγγειακό συμβάν, έναντι του 17% όσων δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στύσης. Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται χειρουργική τοποθέτηση ενδοπεϊκών προθέσεων, οι οποίες, αυτό που κάνουν, είναι να βοηθούν στην πρόκληση στύσης.

Εξαιρετικά αποτελέσματα αποφέρει, τέλος, η θεραπεία με κρουστικά κύματα, που τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μεγάλη ζήτηση. Το αίμα, που χρειάζεται, για την αιμάτωση του πέους, εξαρτάται από το μέγεθός του. Τι μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος; Σύμφωνα με μια παλιά μελέτη η μυρωδιά του ντόνατ και της γλυκόριζας. Τα κατάγματα πέους δεν είναι πολύ συχνά, αλλά είναι απίστευτα επώδυνα και συνήθως συμβαίνουν όταν ο άνδρας είναι «από πάνω» και η επαφή είναι πολύ έντονη. Το 52% των ανδρών μεταξύ ετών εμφανίζουν κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας.

Πώς Επηρέασε Η Πανδημία Της Covid

Η κατανόηση των σωματικών, ψυχικών και συναισθηματικών παραγόντων που συνεισφέρουν στην εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν μια διατροφή που προωθεί το καλύτερο σεξ. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η σιωπή. Αν το ζευγάρι αποφασίσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στύσης με αμηχανία και χωρίς κουβέντα τότε το πρόβλημα θα μεγαλώσει περισσότερο. Μιλήστε με τη σύντροφό σας εξηγώντας παράλληλα ποιο είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Μέγεθος πέους, ποιότητα στύσης, αξιολόγηση ως εραστή), παρόλο που τέτοιες σκέψεις δεν είναι συνήθεις από τις γυναίκες. Όπως γράφουν οι ερευνητές στην «Επιθεώρηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολογίας», στα συμπεράσματα αυτά κατέληξαν https://2pharmacy.gr/ παρακολουθώντας επί 12 χρόνια την πορεία της υγείας 1.057 ανδρών, ηλικίας 40 έως 70 ετών. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, την αύξηση της αντοχής και της ανταπόκρισης στην διέγερση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, όταν τα επίπεδα βιταμίνης D είναι χαμηλά, παράγονται στον οργανισμό ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν το μονοξείδιο του αζώτου, μια σύνθετη ουσία που συμβάλλει στην ομαλή ροή αίματος διά μέσου των αιμοφόρων αγγείων. Με τον όρο αυτόν, https://365pharmacy.gr/ αναφερόμαστε στο άγχος που δημιουργείται την ώρα της σεξουαλικής επαφής. Στην περίπτωση αυτήν, ο άντρας αγχώνεται για το αν θα επιτύχει ικανοποιητική στύση, για το αν θα ικανοποιηθεί η σύντροφός του, για το τι θα σκεφτεί η σύντροφος για εκείνον (π.χ.

Σε συνδυασμό με την τακτική σωματική άσκηση, η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή προσφέρει σε κάθε άνδρα επαρκή παραγωγή τεστοστερόνης, υγιές σπέρμα και καλή στύση. Το τρόφιμο με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο είναι τα μύδια, ωστόσο υπάρχουν και άλλα τρόφιμα, όπως το καβούρι, ο αστακός, το κόκκινο κρέας, το κουκουνάρι και τα δημητριακά, που είναι επίσης αρκετά ωφέλιμα λόγω του ψευδαργύρου που περιέχουν. Επίσης, πολλά από τα φαγητά που περιλαμβάνονται σε μια καλή για την καρδιά διατροφή, όπως το αβοκάντο, τα σπαράγγια, οι ξηροί καρποί και τα φρούτα, διατηρούν συσχετισμούς με το καλύτερο σεξ τόσο στην παραδοσιακή ιατρική όσο και στην επιστημονική έρευνα. Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

«Παρασκευάζονται με σκοπό να βοηθήσουν τους άνδρες να ανακτήσουν τις στύσεις τους και να έχουν ικανοποιητικές σεξουαλικές επαφές, αλλά δουλεύουν δύο στις τρεις περιπτώσεις», εξηγεί ο κ. Έχετε δοκιμάσει να σβήσετε τα φώτα; Κάτω από τα σκεπάσματα; Ίσως να την γυρίσετε από την άλλη πλευρά έτσι ώστε να την βλέπετε από πίσω; Σας αρέσουν σίγουρα τα κορίτσια; Δεν είναι κακό να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό! Επομένως, αν δεν είναι σωματικό και δεν είναι πνευματικό, τότε υποθέτω ότι είναι βιολογικό. Ένας ειδικός στο πέος είναι αυτό που χρειάζεστε για να λύσετε το πρόβλημα σας. Οι φλαβόνες, που περιέχονται σε πολλά φρούτα και σε λαχανικά με κόκκινο ή με μωβ χρώμα, λειτουργούν, επίσης, σαν "χάπια" κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.

αύξηση της στύσης

Η αποφυγή των παραπάνω παραγόντων κινδύνου δεν προλαμβάνει τις αλλαγές στη στύση μετά την ηλικία των 50, αλλά προφυλάσσει τη στυτική λειτουργία και βοηθά στην πρόληψη της ΣΔ. Το παράδοξο είναι ότι η μη ικανοποιητική στυτική λειτουργία μπορεί στην πραγματικότητα να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως οι νέοι άνδρες διεγείρονται πολύ γρηγορότερα σε σύγκριση με τις νεαρές γυναίκες και συχνά φτάνουν σε οργασμό όταν οι γυναίκες βρίσκονται ακόμα στην πρώτη φάση της διέγερσης. Μετά την ηλικία των 50, ο αυξημένος χρόνος που χρειάζεται ένας άνδρας για να διεγερθεί ταιριάζει περισσότερο στον αντίστοιχο χρόνο που χρειάζεται μια γυναίκα. Όσο νωρίτερα αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα τόσο πιο εύκολα αποκαθίσταται! Τριάντα χρόνια έρευνας στη στυτική δυσλειτουργία έχουν αποδείξει περίτρανα ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται νωρίς.

Συμπληρώματα Διατροφής

Μπορώ να θεραπεύσω τη στυτική δυσλειτουργία μόνος μου, χωρίς να συμβουλευτώ έναν ειδικό με τη χρήση συμπληρωμάτων και βοηθημάτων για τη στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής ενός άνδρα που μεγαλώνει που πρέπει να μάθει να ζει με αυτό. Η επέμβαση για την αποκατάσταση της στύσης απευθύνεται στα περιστατικά η ΣΔ δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και επίσης προτείνεται όταν ο ασθενής είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει αγωγή εφ’ όρου ζωής λόγω μόνιμων οργανικών προβλημάτων. Οι πιο συνηθισμένες επεμβάσεις είναι το χειρουργείο πεϊκής πρόθεσης και η Αγγειοχειρουργική. Παράλληλα με την φυσική εξέταση, μια ψυχολογική εκτίμηση, με την χρήση συνέντευξης και εξειδικευμένων ερωτηματολογίων, μπορεί να βοηθήσει τον ιατρό να εντοπίσει τους ψυχολογικούς παράγοντες που δυσχεραίνουν την επίτευξη στύσης.

Για παράδειγμα τα μύδια περιέχουν ψευδάργυρο, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με την αντοχή και με τη ρύθμιση των επιπέδων της ορμόνης τεστοστερόνης, που συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τη σεξουαλική λειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι η αδυναμία επίτευξης, ή διατήρησης μιας στύσης ικανοποιητικά σκληρής, ώστε να επιτρέπει την διεισδυση, και κατά συνέπεια την συνουσία. https://valuozk.com/2021/10/22/page-14/ Η ΣΔ μπορεί να συνίσταται είτε στην ολοκληρωτική αδυναμία επίτευξης στύσης, είτε σε μια ασυνεπή, μη προβλέψιμη ικανότητα επίτευξης ικανοποιητικής στύσης, ή ακόμα και μια τάση διατήρησης στύσεων με σύντομη χρονική διάρκεια. Υπολογίζεται ότι περίπου το 20% του συνολικού πληθυσμού των ανδρών σε κάποιο στάδιο της ζωής του θα εμφανίσει πρόβλημα με την στυτική του λειτουργία.

Οι καπνιστές έχουν 70% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πρόβλημα στύσης. Οι διαβητικοί εμφανίζουν σε ποσοστό 50% στυτική δυσλειτουργία στην δεκαετία. Όσο καλύτερα ρυθμίζουν το σάκχαρό τους, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να δουν πτώση στο… ηθικό τους. Τέλος οι υπερτασικοί έχουν 20% πιθανότητες να έχουν προβλήματα στύσης.

Τα εγκεκριμένα φάρμακα από τον FDA ειδικά για τη θεραπεία ΣΔ είναι αποτελεσματικά για πολλούς άνδρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα ή ενέσεις απευθείας στο πέος. Δυστυχώς, άλλοι παράγοντες μπορούν να επιδεινώσουν τη μη ικανοποιητική στυτική λειτουργία. Κάποιοι από αυτούς είναι το άγχος, η κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και τα προβλήματα στη σχέση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνδρας είναι να αναζητήσει αυτές τις λύσεις, να εντρυφήσει σε αυτές και να τις εφαρμόσει πιστά. Ας συμφωνήσουμε ότι είναι δύσκολο να στοχεύεις ψηλά όταν το μυαλό σου σκέφτεται δάνεια και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.

  • Εάν είστε άντρας, ηλικίας άνω των 40 ετών και αντιμετωπίζετε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, πείτε το στον γιατρό σας για να ελέγξει την… καρδιά σας.
  • Τα κατάγματα πέους δεν είναι πολύ συχνά, αλλά είναι απίστευτα επώδυνα και συνήθως συμβαίνουν όταν ο άνδρας είναι «από πάνω» και η επαφή είναι πολύ έντονη.
  • Σε διάστημα 2 ετών, περίπου το ένα τρίτο των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία ανέκτησαν τη στυτική τους λειτουργία και παρουσίασαν αξιοσημείωτη πτώση στα επίπεδα φλεγμονής στο σώμα τους χάρη στη μεσογειακή διατροφή.
  • Αυτό το νέο φάρμακο ισχυρίζεται ότι έχει μεγαλύτερη δραστικότητα και βελτιώνει την αντοχή μετά την κατανάλωση του.
  • Μπορεί να οφείλονται στη νόσο του Peyronie (συνήθως μετά από τραυματισμό κατά την επαφή που σπάνια γίνεται αντιληπτός την ώρα εκείνη αλλά μήνες μετά όταν αρχίζει η κλίση με πόνο κατά τη στύση), το πέος έχει κλίση που μπορεί να ξεπεράσει και τις 90 μοίρες.
  • Lamberts L-Arginine HCI 1000mg Συμβάλλει στην Αντρική Γονιμότητα, 90tabs Άμεσα Διαθέσιμο 44,05 € 27,97 € Συμβάλλει στην αντρική γονιμότητα, το ανοσοποιητικό, την ανάπτυξη, την καρδιαγγειακή υγεία και την επούλωση των πληγών.

Προσέξτε, βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμη, δεν θέλετε να πάρετε ένα από εκείνα τα χάπια να έχετε στύση και να μην έχετε που να το βάλετε! Πολλοί άντρες βρέθηκαν με το όργανο τους χωμένο σε κάτι που δεν θα έπρεπε εξαιτίας αυτής της κατάστασης! Οι ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το stress και το άγχος, προκαλούν ή συμβάλλουν στην εμφάνιση ή/και διατήρηση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Όταν όλες αυτές οι θεραπείες αποτύχουν, η λύση είναι η χειρουργική τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης. Πρόκειται για μία άριστη λύση για τους ασθενείς, αφού ο υδραυλικός μηχανισμός τοποθετείται εσωτερικά και δεν φαίνεται, ο ασθενής μπορεί να έχει στύση όποτε θέλει και για όση ώρα θέλει, και έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Σήμερα, μάλιστα, διατίθενται και σε διάφορα δοσολογικά σχήματα και μορφές (για λήψη καθημερινή ή 1-2 ώρες πριν από την επαφή, χάπια από του στόματος ή διαλυόμενα στο στόμα).

Είναι γεγονός πως τα προβλήματα στύσης αφορούν κυρίως τις μεγαλύτερες ηλικίες. Από μελέτες που έχουν γίνει σε άλλες χώρες προκύπτει πως το 20% των αντρών άνω των 60 πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Είναι γεγονός πως τα προβλήματα της στύσης αποτελούν ακόμα και σήμερα ταμπού για πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα ελάχιστοι άντρες να αναζητούν τελικά ιατρική βοήθεια.

Περιέχει μία δραστική ουσία, την ικαρτίνη, η οποία συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Το τι βάζεις στο στόμα σου επηρεάζει τους γεννητικούς σου αδένες όσο και το στομάχι σου. «Στο πέος σου υπάρχουν αιμοφόρα αγγεία, οπότε κάθε κακή διατροφή για την καρδιά σου και τα αιμοφόρα αγγεία είναι επίσης βλαβερή για το πέος σου σε βάθος χρόνου», εξηγεί η ειδικός σεξουαλικής υγείας Dr Lauren Bull. Το καλύτερο; Υπάρχει κάποια επιστημονική σύνδεση μεταξύ της μεσογειακής διατροφής και της σεξουαλικής λειτουργίας. Βάλε, λοιπόν, άμεσα στη διατροφή σου φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο, αν θες να δεις βελτίωση όχι μόνο στην υγεία σου αλλά και στο κρεβάτι σου. Συμπερασματικά, εάν πάσχετε από διαταραχή στη στύση σας, μιλήστε με τον γιατρό σας και μην αφήνετε το πρόβλημα αυτό να διαιωνίζεται και να προκαλεί άγχος και ένταση τόσο σε εσάς όσο και στη σχέση σας.

Add Comment

0.0/5

Hannu on espoolainen luottamushenkilö, Microsoftille työskentelevä insinööri ja osa-aikainen yrittäjä.
Hannu Heikkinen