Warning: A non-numeric value encountered in /home/hannuhe1/public_html/wp-includes/functions.php on line 68
Πέντε «κόλπα» Που Θα Βελτιώσουν Τη Σεξουαλική Σας Ζωή
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέντε «κόλπα» Που Θα Βελτιώσουν Τη Σεξουαλική Σας Ζωή

Ντυθείτε, απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο και απολαύστε την αίσθηση ότι βρίσκετε ο ένας τον άλλον ελκυστικό. Αναζητήστε τρόπους να πυροδοτήσετε έναν ηλεκτρισμό ή να βρεθείτε σε μια στιγμή τρυφερής οικειότητας. Εστιάστε στο πόσο συνδεδεμένους και ενθουσιασμένους σας κάνουν να νιώθετε αυτές οι στιγμές. Το κλειδί εδώ είναι να είσαι εντελώς παρών στην στιγμή αντί να σκέφτεσαι τι θα ακολουθήσει. Όμως το θέμα δεν είναι μόνο να κάνετε περισσότερο σεξ, αλλά να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή προς το καλύτερο.

βελτιώστε το σεξ

Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια, τριάντα λεπτά καθημερινής άσκησης, όπως το τρέξιμο ή το κολύμπι, αρκούν για να ενισχύσουν τη λίμπιντο και την σεξουαλική ευεξία. Η διατήρηση της καλής λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία. Η καλύτερη κυκλοφορία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη σεξουαλική ανταπόκριση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, πράγμα που ισχύει ακόμα περισσότερο όσον αφορά στην στυτική λειτουργία. Επιπλέον, η καρδιακή υγεία είναι σημαντική για την αντοχή, όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, αν κάτι είναι καλό για την καρδιά, είναι καλό και για τη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου. Το 67% από αυτούς είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους πιστεύουν ότι η παρουσία της τηλεόρασης τους οδήγησε να έχουν μια πιο υγιή και πιο συχνή σεξουαλική ζωή. Επίσης, ο περιορισμός ή η διακοπή του καπνίσματος είναι ένα από τα πρώτα βήματα για τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

Με Αυτές Τις Ασκήσεις Θα Βελτιώσετε Τη Σεξουαλική Σας Ζωή

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ασκήσεις για να αναθερμάνετε και να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια κάθε χρόνο http://alshaibany.com/?p=84956 εύχονται το νέο έτος να έχουν περισσότερες στιγμές απόλαυσης. Ωστόσο, ο χρόνος περνάει και οι υποχρεώσεις της ζωής αφήνουν την ευχή ανεκπλήρωτη.

βελτιώστε το σεξ

Γιατί είναι σημαντικό το φιλί και η αγκαλιά; Πέρα από την έκφραση τρυφερότητας, τα φιλιά και οι αγκαλιές μάς χαλαρώνουν και μας βοηθούν να εκφραζόμαστε πιο ανοιχτά στο άτομο που έχουμε δίπλα μας. Στη διάρκεια αυτών των πιο προσωπικών στιγμών τα φιλιά και οι αγκαλιές απελευθερώνουν τις ορμόνες της καλής διάθεσης και της αγάπης (σεροτονίνη και ωκυτοκίνη), με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο ευχάριστα και όμορφα. Με την πάροδο του χρόνου, μια υγιής σεξουαλική ζωή μπορεί ακόμη και να μειώσει τον κίνδυνο μακροχρόνιων ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις. Εάν αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με τον/την σύντροφό σας, η επιθυμία σας για σεξ – γνωστή ως λίμπιντο – μπορεί να αυξηθεί.

Αυτές Οι Τροφές Βελτιώνουν Και Διατηρούν Τη Σεξουαλική Επίδοση Σε Άνδρες Και Γυναίκες

Υπάρχουν τρόποι για να ξαναφουντώσει το πάθος ανάμεσα σε δύο συντρόφους όπως τον παλιό καιρό. Κάντεlikeστη σελίδα μας στοfacebookγια να μαθαίνετε όλα τα νέα. Αυτές είναι δύο από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες…

Η προλακτίνη δημιουργεί το συναίσθημα της οικειότητας και της χαλάρωσης, με αποτέλεσμα να μας βοηθά να έχουμε ένα καλύτερο ποιοτικά ύπνο. Γεμάτοι από αντιοξειδωτικά, νιτρικά, βιταμίνες http://www.miyug.com/iatrognosi/ και ιχνοστοιχεία, τα ρόδια ενισχύουν την σεξουαλική μακροημέρευση. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.y-o.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Το ότι είναι η Κυριακή, σίγουρα δεν σε ρίχνει από τα σύννεφα. Το ότι όμως είναι η Κυριακή στις 9 το πρωί, και σε εκπλήσσει και κάπως σου κάθεται βαρύς στο στομάχι ο συνδυασμός. Ποιες είναι οι 6 ασκήσεις για απίστευτο σεξ; Η άσκηση είναι απαραίτητη για να μένετε σε φόρμα, να διατηρείτε ένα υγιές βάρος και να προλάβετε την παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος. Επίσηςη άσκηση μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική σας επίδοση. Αν ο αγαπημένος αγαπά αυτή την άσκηση, το όφελος θα είναι διπλό. Εκτός από τη δύναμη που κερδίζουν τα χέρια, οι ώμοι και το στήθος, η άσκηση αυτή έχει βρεθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στους αδένες, με αποτέλεσμα πιο ισχυρή λίμπιντο.

Είναι φυσικό, λοιπόν, οι άνθρωποι να έχουν ή να χάνουν την όρεξή τους για σεξ ανά περιόδους, με τους περισσότερους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι η διατροφή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το στρες επηρεάζει τόσους πολλούς τομείς της καθημερινότητας σας που μπορεί να προκαλέσει όλεθρο σε όλους τους τομείς της υγείας σας, συμπεριλαμβανομένης της λίμπιντο σας. Το άγχος αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας (με κακό και μερικές φορές επικίνδυνο τρόπο) και αυξάνει την αρτηριακή πίεση.

  • Κάντε δύο σετ αυτής της άσκησης για όσο περισσότερη ώρα μπορείτε.
  • Σχετική αμερικανική έρευνα σε φοιτητές, των οποίων αναλύθηκαν τα στοματικά υγρά, έδειξε πως όσοι είχαν πιο ενεργή σεξουαλική ζωή, είχαν περισσότερα αντισώματα στο σάλιο τους, συγκριτικά με τους λιγότερο δραστήριους.
  • Έρευνες εξάλλου έχουν συνδέσει τη χορτοφαγική διατροφή με μικρότερο ρίσκο καρδιοπάθειας αλλά και πολύ μικρότερη πιθανότητα στυτικής δυσλειτουργίας.
  • Η κατανόηση των σωματικών, ψυχικών και συναισθηματικών παραγόντων που συνεισφέρουν στην εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν μια διατροφή που προωθεί το καλύτερο σεξ.
  • Λιγότερη μελατονίνη σημαίνει τη δυνατότητα για περισσότερη σεξουαλική επιθυμία.

Και ίσως να έχει και εκείνος να μοιραστεί κάτι ενδιαφέρον, το οποίο πίστευε ότι θα απορρίπτατε. Ωστόσο, είναι στο χέρι μας αν θα την αφήσουμε να κυριαρχήσει μέχρι να φτάσουμε στο σημείο χωρίς γυρισμό ή αν η ανία θα αποτελέσει απλώς ένα παροδικό στάδιο σε μια κατά τα άλλα καυτή σχέση. Τα παρακάτω βήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να ανάψουμε και πάλι τη φλόγα – χωρίς καν να κοπιάσουμε. Η άσκηση είναι υγιής για πολλούς λόγους, αλλά είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την πρόληψη του κινδύνου καρδιακής νόσου. Μια καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας. Και η εύρεση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής για εσάς είναι να κατανοήσετε τι σας φέρνει ικανοποίηση.

Ο Νίκος Γκάνος Σε Ανοιχτή Επίθεση Κατά Της Ερτ Για Τη Eurovision

Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα. Μη ντρέπεστε ένα του πείτε ή να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Είναι πολύ σέξι να νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση. Οι πρακτικές ευγνωμοσύνης βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο και για καλό λόγο.

βελτιώστε το σεξ

Η ανάλυση έδειξε πως οι άνθρωποι της δεύτερης ομάδας (σχετικά γρήγορη επανάληψη του σεξ μέσα σε ένα εξάμηνο από το έμφραγμα) είχαν κατά μέσο όρο 35% μικρότερο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με όσους απείχαν για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Λόγω της μικρής συμμετοχής γυναικών στο δείγμα, είναι ασαφές κατά πόσο κάτι παρόμοιο συμβαίνει στον ίδιο βαθμό στις γυναίκες. Ένας μη φυσιολογικός δείκτης μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία σας και να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις όπως είναι ο διαβήτης και η υπέρταση. Τα προβλήματα με το βάρος μπορούν επίσης να λειτουργήσουν αρνητικά στην εικόνα του σώματός σας, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει και την αυτοπεποίθησή σας.

Με Τη Διαδικασία Του Επείγοντος

Η απελευθέρωση της οξυτοκίνης θα σας βοηθήσει επίσης να κοιμηθείτε πιο γρήγορα μετά το σεξ. Η οξυτοκίνη, γνωστή ως ορμόνη αγάπης, απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Συνδέεται με αυξημένα συναισθήματα εμπιστοσύνης και ενσυναίσθησης – τα οποία αποτελούν βασικό στοιχείο της διατήρησης στενών σχέσεων.

Τρόποι Με Τους Οποίους Οι Άνδρες Μπορούν Να Βελτιώσουν Τη Σεξουαλική Τους Απόδοση

Και τα δυο αυτά είναι επιζήμια για τη σεξουαλική επιθυμία και την απόδοση. Το ψυχολογικό στρες μπορεί επίσης να επηρεάσει την επίτευξη μιας https://www.parapharmacie.gr/ στύσης ή την επίτευξη ενός οργασμού. Η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το στρες και να βελτιώσετε την υγεία σας.

Προσπαθήστε να φλερτάρετε ο ένας τον άλλο, με άλλα λόγια ξανά συστηθείτε. Στείλτε του ένα μήνυμα και πείτε του να έρθει να σας συναντήσει επειγόντως. Όλις έξι λεπτά χρειάζεσαι για να «ανάψεις τα https://www.platodemusgo.com/1-1-a/ αίματα» στην κρεβατοκάμαρά σου και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα επίσημα στοιχεία. Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Η Δρ Propst λέει ότι μπορεί συχνά να είναι η συνολική υγεία ή μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση που μειώνει τη λίμπιντο σας. Μερικές φορές ο έλεγχος των φαρμάκων σας και η προσαρμογή των δόσεων σας ή η αλλαγή των φαρμάκων που παίρνετε θα σας βοηθήσουν. Ένας κλινικός γιατρός μπορεί επίσης να συστήσει φάρμακα όπωςκολπικά οιστρογόναχαμηλής δόσης για https://www.pharmacy295.gr/el μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες εάν τα λιπαντικά και τα ενυδατικά δεν είναι αποτελεσματικά. Εάν το οιστρογόνο δεν βοηθήσει, υπάρχουν άλλα φάρμακα και θεραπείες που βοηθούν στην ταλαιπωρία. Μια υγιής σεξουαλική ζωή εξαρτάται από το να παίρνουν και οι δύο σύντροφοι αυτό που θέλουν. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ανοιχτείτε στον ερωτικό σας σύντροφο.

Add Comment

0.0/5

Hannu on espoolainen luottamushenkilö, Microsoftille työskentelevä insinööri ja osa-aikainen yrittäjä.
Hannu Heikkinen